top of page

Om du är intresserad av att köpa valp av mig vill jag att du börjar med att skicka ett mail eller sms. Ett mail skickar du enkelt här på hemsidan under kontakt.

Skriv lite om dig/er och om hur det ser ut och skulle fungera med en valp hos er.

Jag vill träffa mina valpköpare och man är välkommen att hälsa på från det att valparna fyllt fyra veckor.

Jag har inget krav på hundvana för nån gång är första gången för alla men jag vill att mina valpar kommer till en väntande ägare/familj. Med det menar jag att man har tagit reda på att just en Eurasier passar in i det liv man lever och att man läst på om rasen och förstår hur en Eurasier fungerar och vad den har för behov, det kan du också göra här på hemsidan under rasrepresentation.

Det är viktigt för mig att veta att mina valpar kommer till ett hem där de blir en älskad och delaktig familjemedlem.

Valparna växer upp med mig i mitt hem och de kommer socialtränas och aktiveras med det som är viktigt inför flytten till ett nytt hem.

 

Köpa valp

WhatsApp Image 2023-09-15 at 06.50_edite
WhatsApp Image 2023-09-15 at 06.50_edite

Valparna kommer att vara vana vid barn då jag har fyra barnbarn i åldrarna 1, 3, 5 och 8 år som kommer att få vara med valparna en del från att de är några veckor! 

Jag förväntar mig att mina valpköpare röntgar höfter och armbågar och undersöker patellastatus när valparna är ca: 18 månader och detta kommer delvis att sponsras av mig.

Gärna också att man tar hunden på utställning nån gång för att få den bedömd eller genomför BPH.

Det är en viktigt del för mig i mitt avelsarbete att följa upp valparna då jag strävar efter att föda upp friska, sunda och mentalt trevliga individer.

Jag vill att mina valpköpare vänder sig till mig om det är nånting som inte fungerar med hunden, mycket kan hända i livet och vid en ev. omplacering önskar jag vara delaktig!

Jag önskar en fortsatt kontakt när valpen flyttar då jag gärna vill höra hur det går och blir glad om mina valpköpare skickar bilder och information.

 

Jag har en grupp på facebook Mi’Lovalies där du som valpköpare kan gå med och lägga in det du vill dela med dig av till mig och de andra valpköparna.

Gå gärna med i Eurasier Sverige eller Eurasier Sweden på Facebook, där får man lära sig mycket om rasen av andra Eurasierägare som delar med sig av bilder och information!

Vid leverans är valparna:

# Veterinärbesiktade

# Vaccinerade

# Chipmärkta

# Avmaskade 

# Dolda felförsäkrade

# Försäkrade i AGRIA som kan tas över av köpare     om önskas.

Och de får med sig:

# En påse valp torrfoder

# En egen liten pärm med stamtavla och andra          viktiga papper

# Ett litet gosedjur och kanske lite annat!

WhatsApp Image 2023-09-15 at 06.50_edite
bottom of page